• Hem
  • Produkter
    • Tilläggstjänster
    • Offertförfrågan
  • Större återförsäljare. Art Nr.
    • Axfood
    • Martin & Servera
    • Svensk Cater
  • Frågor och svar
  • Recept
  • Om oss
    • Ansvariga medarbetare
    • Miljö
    • Historia
  • Nyheter
  • Kontakt

Charkfood

Kötthantverk i generationer

  • Om oss
    • Ansvariga medarbetare
    • Miljö
    • Historia
  • Nyheter
  • Kontakt
  • Hem
  • Produkter
    • Tilläggstjänster
    • Offertförfrågan
  • Större återförsäljare. Art Nr.
    • Axfood
    • Martin & Servera
    • Svensk Cater
  • Frågor och svar
  • Recept

Buffè Stek Av Fläskkarrè.

4 pers

200 gr färdig karré

1 gul lök

Ca 4-5 soltorkade tomater

En knippa basilikablad.

1 pkt bacon.

1 burk creme fraische med parmesan eller tomat o basilika.

2,5 dl mellangrädde.

 

Ugn 225 C Hacka lök och lägg i botten på en ugnsfast form. Fräs baconet finhackat. Hacka tomater och basilika. Varva kött, bacon, tomater och basilika. Bred över creme fraischen och häll över grädden. Värm på i ca 30 min och servera gärna med pressad potatis eller ris och en sallad.

Adress

Lagervägen 15

136 50 Haninge

Öppettider:
Mån – tors: 06.30 – 16.00.
Fre : 06.30 – 12.00.

Kontakt

08-600 40 30
Fax: 08 - 600 40 94
per@charkfood.se

Copyright © 2023 · iGoMoon Website · Log in

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du detta.