• Hem
  • Produkter
    • Tilläggstjänster
    • Offertförfrågan
  • Större återförsäljare. Art Nr.
    • Axfood
    • Martin & Servera
    • Svensk Cater
  • Frågor och svar
  • Recept
  • Om oss
    • Ansvariga medarbetare
    • Miljö
    • Historia
  • Nyheter
  • Kontakt

Charkfood

Kötthantverk i generationer

  • Om oss
    • Ansvariga medarbetare
    • Miljö
    • Historia
  • Nyheter
  • Kontakt
  • Hem
  • Produkter
    • Tilläggstjänster
    • Offertförfrågan
  • Större återförsäljare. Art Nr.
    • Axfood
    • Martin & Servera
    • Svensk Cater
  • Frågor och svar
  • Recept

Rökt skivad kalkon med mimosasallad

[antal] portioner

Ingredienser

400 g färdigskuret rökt kalkonbröst
1 dl filmjölk
1 dl kesella
300 g purjolök
1 äpple, skalat och tärnat
2 dl avrunnen ananaskross från burk

Gör så här:
Mager, god och dryg mat, som finns att köpa färdigskivad. Serveras gärna som huvudrätt med lämpligt tillbehör. Ett vanligt tillbehör till rökt lött av detta slag bruka vara en smaksatt majonnäs som den klassiska “Mimosasalladen”. Den som vill spara in på alla kalorier kan göra så här: blanda filmjölken, Kesellan, det vita på purjolöken finstrimlat, äpplet och ananasen. Salt och peppar efter smak. Finhacka resten av purjon, det gröna, och strö det över som dekor. Ris eller kokt potatis är bra tillbehör. Kan annars kombineras med potatis- eller sellerisallad.

Adress

Lagervägen 15

136 50 Haninge

Öppettider:
Mån – tors: 06.30 – 16.00.
Fre : 06.30 – 12.00.

Kontakt

08-600 40 30
Fax: 08 - 600 40 94
per@charkfood.se

Copyright © 2023 · iGoMoon Website · Log in

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du detta.