• Hem
  • Produkter
    • Tilläggstjänster
    • Offertförfrågan
  • Större återförsäljare. Art Nr.
    • Axfood
    • Martin & Servera
    • Svensk Cater
  • Frågor och svar
  • Recept
  • Om oss
    • Ansvariga medarbetare
    • Miljö
    • Historia
  • Nyheter
  • Kontakt

Charkfood

Kötthantverk i generationer

  • Om oss
    • Ansvariga medarbetare
    • Miljö
    • Historia
  • Nyheter
  • Kontakt
  • Hem
  • Produkter
    • Tilläggstjänster
    • Offertförfrågan
  • Större återförsäljare. Art Nr.
    • Axfood
    • Martin & Servera
    • Svensk Cater
  • Frågor och svar
  • Recept

Strimlad rostbiff med paprika och pasta

4 portioner

Ingredienser

400 g rostbiff
1 knippe grön sparris
12 körsbärstomater
1 burk grillad marinerad paprika på burk
2 dl crème fraiche (lättvarianten funkar)
Olivolja
Salt
Svartpeppar
Riven parmesanost
Fyra portioner nykokt pasta

Gör så här:
Strimla rostbiffen. Skär bort det nedersta på sparrisen. Skär sparrisen på mitten så att du får ca 5 cm långa bitar. Dela sedan varje bit på mitten, och sedan en gång till så att du får strimlor av sparrisen. Eller behåll dem hela om du vill ha rejälare bitar. Häll av oljan från paprikaburken och spara oljan. Mixa paprikan med crème fraîche och ha i lite svartpeppar. Bryn rostbiffen i oljan och stek färdigt, salta och svartpeppra. Fräs sparris och körsbärstomater i lite olivolja. Värm såsen och blanda den med pastan, eller servera såsen bredvid. Servera med rostbiffen och grönsakerna. Riv gärna lite parmesan över också. Smaklig måltid!

Adress

Lagervägen 15

136 50 Haninge

Öppettider:
Mån – tors: 06.30 – 16.00.
Fre : 06.30 – 12.00.

Kontakt

08-600 40 30
Fax: 08 - 600 40 94
per@charkfood.se

Copyright © 2023 · iGoMoon Website · Log in

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du detta.