• Hem
  • Produkter
    • Tilläggstjänster
    • Offertförfrågan
  • Större återförsäljare. Art Nr.
    • Axfood
    • Martin & Servera
    • Svensk Cater
  • Frågor och svar
  • Recept
  • Om oss
    • Ansvariga medarbetare
    • Miljö
    • Historia
  • Nyheter
  • Kontakt

Charkfood

Kötthantverk i generationer

  • Om oss
    • Ansvariga medarbetare
    • Miljö
    • Historia
  • Nyheter
  • Kontakt
  • Hem
  • Produkter
    • Tilläggstjänster
    • Offertförfrågan
  • Större återförsäljare. Art Nr.
    • Axfood
    • Martin & Servera
    • Svensk Cater
  • Frågor och svar
  • Recept

Sous vide Provence– långsam tillagning, snabb leverans!

Vårt sous vide-kött är tillagat enligt konstens alla regler. Köttet vakuumförpackas tillsammans med kryddor och marinad och tillagas sedan med låg temperatur över natten. Självklart med leverans dagen efter.

Den långsamma tillagningsprocessen gör att köttet blir fantastiskt mört och vakuumförpackningen ser till att marinad och kryddning fyller köttet med alla sina smaker. Pröva vår Provence-kryddning med bland annat basilika fänkålsfrö, lavendel, mejram, rosmarin och sommarkyndel.

Filed Under: Nyheter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Adress

Lagervägen 15

136 50 Haninge

Öppettider:
Mån – tors: 06.30 – 16.00.
Fre : 06.30 – 12.00.

Kontakt

08-600 40 30
Fax: 08 - 600 40 94
per@charkfood.se

Copyright © 2023 · iGoMoon Website · Log in

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att fortsätta använda den här webbplatsen godkänner du detta.